Actueel

Donderdag 9 mei zal weer een oecumenische Hemelvaartsdagviering gehouden worden. Om 8.30 uur is er voor de liefhebbers een wandeling van ongeveer 5 km en de dienst begint om 10.00 uur. Deze keer zijn we te gast in de RK-parochie Kwadendamme, in de Heilige Bonifacius-kerk. Pastor Geerten Kok en dominee Jörg Buller gaan voor in de dienst.

Het thema is ‘Blijf niet staren’. Iedereen is welkom!

.

Pinksteren, zondag 19 mei, wordt gevierd in een gezamenlijke ‘Zwake’-dienst in de Maria-kerk te Nisse. Ds. Herman Offringa en ds. Jörg Buller gaan voor in deze dienst.

Zondag 30 juni is er een openluchtdienst in de Koffietuin te Oudelande. Dan gaat ds. Herman Offringa voor.

.

In het najaar zijn nog de volgende gezamenlijke diensten gepland:

Zondag 1 september, startdienst te ‘s-Heer Abtskerke

Zondag 13 oktober, regiodienst te Lewedorp

Zondag 27 oktober, dienst ter herdenking van de Slag om de Schelde in de Noodkerk te Nieuwdorp

Zondag 15 december, 3e Advent, dienst van Schrift en Tafel te Hoedekenskerke.

.

In Kerkwijzer had Oudelande het Pelgrimsgebed gepubliceerd van de Zuid-Afrikaanse Amanda Strydom. Hier de LINK naar het lied op youtube: PELGRIMSGEBED